24/10 – Jornada sobre protecció de dades per a associacions i fundacions 

A les 09.45h al Pati Llimona (Barcelona)

Com complir amb la llei de protecció de dades pas a pas

La jornada que organitza Suport Associatiu amb la col·laboració de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) repassarà els aspectes pràctics que les associacions i fundacions han de tenir en compte per complir amb la Llei de protecció de dades. Expertes de l’APDCAT analitzaran les principals dificultats amb què s’han trobat les entitats (AMPA, esportives, culturals, socials, veïnals…) des de l’entrada en vigor de la normativa. Oferiran diverses eines per solucionar els problemes més freqüents. L’assistència és gratuïta. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Data: Dimecres 24 d’octubre, a les 09.45h. Lloc: Sala Maria Aurèlia Capmany del Pati Llimona (carrer Regomir, 3, Barcelona).

Programa:

  • 09:45h – Acreditació i lliurament de documentació.
  • 10:00h – Benvinguda.
  • 10:10-10:25 – Reptes de les entitats en temes de gestió a partir de les dades del Panoràmic, a càrrec de Joaquim Sabater, president de l’Observatori del Tercer Sector (OTS).
  • 10:25h-11:45h – Ponència: “Aspectes pràctics per a entitats sense ànim de lucre per complir amb la llei de protecció de dades”, a càrrec de Joana Marí, responsable d’avaluació i estudis tecnològics de l’APDCAT, i de Glòria Freixa, responsable de registre de delegats de protecció de dades i de programes de formació i cooperació de l’APDCAT.
  • 11:45h-12:15h – Preguntes i cloenda.

Inscriu-te a la jornada!

  • Politica de privacitat

Amb la col·laboració de:

A l'efecte de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002, (LSSICE), l’informem que les dades personals incloses en aquest correu electrònic, formen part d'uns Fitxers titularitat de Fundació Catalana de l’Esplai i les Entitats vinculades, la finalitat de les quals és gestionar les comunicacions i l’enviament d’informació dels nostres serveis i activitats, sigui per la seva relació prèvia o actual amb nosaltres. El tractament i conservació d'aquestes dades es realitza amb confidencialitat, aplicant les corresponents mesures de seguretat i pel temps que duri la relació, fins el moment que revoqui el consentiment o, en defecte d'això, pel legalment establert. Les dades podran ser cedides a tercers proveïdors de serveis del responsable i en els casos en què existeixi una obligació legal. No estan previstes transferències internacionals de les dades. La legitimació per al tractament de les seves dades de caràcter personal deriva de les obligacions contractuals de l’esmentada relació. Vostè, com a interessat directe, podrà, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb C.I.F G 61096368 i domiciliada en C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org. Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació  que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d'aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l'adreça d'enviament i destrueixi’l.

Pin It on Pinterest

Share This