Cap Menjar a la Brossa

Les patates i les cebes no són molt bones amigues. Si estan separades millor, ja que si les poses juntes afavoreixes l’aparició de brots.

O que l’enciam estarà molt content si deixes la seva base en remull dins d’un recipient amb aigua, com si fos un bonic ram de flors. D’aquesta manera fas que es conservi fresca més  temps.

I, a que no t’imaginaves que les la millor manera de guardar les pastanagues es de forma vertical, com si fossin un fuet, ja que d’aquesta manera aconseguim que l’organisme estalvii energia i estigui fresc més temps. Ficats en vertical a dins d’un recipient amb sorra humida, ajudarà a aconseguir-lo.

Et sonen aquests consells? Ho has encertat! Corresponen al solucionari de la segona prova Endrecem la nevera de la Gimcana digital pels drets dels infants. En trobaràs més consells de l’estil a la fitxa de l’activitat. No te la perdis!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai