Som Infants Som Present

ciutadania activa i compromesa

Campanya #DretalLleure

19 i 20 de novembre tallem els carrers!

Gimcana pels Drets de l'Infant

Reivindiquem els espais de joc de la ciutat!

La campanya #Dretallleure és una iniciativa de la Federació Catalana de l’Esplai que té per objectiu mobilitzar els infants i joves que participen als diferents serveis de Fundesplai en la reivindicació dels seus drets i en particular el dret al lleure, reconeguts per la Convenció sobre els Drets de l’infant, aprovada per les Nacions Unides l’any 1989.

La campanya es va iniciar l’any 2014, coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció. S’adreça a totes les entitats educatives i socials que treballen amb la infància des de la perspectiva dels drets de l’infant: centres de lleure, centres educatius, entitats socioeducatives. Hi participen entitats d’arreu del territori i de l’estat.

En aquesta edició s’inclou el projecte “Som Infants Som Present”, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social la Caixa i té per objectiu estimular la participació i el lideratge dels infants en iniciatives socials.

Esplais participants

Escoles participants

Entitats participants estat espanyol

.

Esplais Guanyadors de la Gimcana Drets de l’Infant 2016

Ja tenim els esplais guanyadors de la Gimcana Drets de l’Infant: Esplai Endinsa´t (Vilanova del Camí), Esplai Espirall (Franqueses del Vallès) i  Esplai Enlleura´t (Mataró). Moltes felicitats per la feina feta i  per les vostres accions i propostes de millora sobre...

read more

Entitat membre de:

logotip-pincat_gran-2