Setmana pels Drets de la Joventut 2017

Setmana pels Drets de la Joventut 2017:

Aquest any del 2 al 7 de maig a Centre Esplai. Prat de Llobregat

 

En les properes setmanes tot s’activa! La Setmana pels Drets de la Joventut 2017 aquest any es farà al mes de maig, i vinculat al VIII Foro Iberoamericano.

La SETMANA PELS DRETS DE LA JOVENTUT 2017 ja s’està activant! Enguany amb el recolzament de la Convocatòria ERASMUS PLUS (Intercanvis Internacionals) farem una setmana pels drets molt potent, hem convidat de nou a joves de Portugal, i també estan convidats a participar tots/es els joves dels diferents projectes del Departament d’Acció Social de Fundesplai on de manera coordinada amb l’equip educatiu i organitzador, poden participar del divendres 5 de maig al diumenge 7 de maig al Alberg de Centre Esplai, al Prat de Llobregat (Barcelona).

Alguns records entranyables com aquesta imatge  són els que ens va deixar la Setmana pels Drets 2016.

Com sempre un projecte al que s’hi sumen joves on treballem a través de l’intercanvi d’idees, opinions, propostes, aprenentatge, etc., tot gaudint i participant de les diverses activitats programades.

MÉS INFORMACIO BEN AVIAT!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *