La Setmana pels Drets de la Joventut 2017 present al VIII Foro Iberoamericano

La Setmana pels Drets de la Joventut 2017 present al VIII Foro Iberoamericano

Aquest any la Setmana pels Drets de la Joventut 2017 es desenvoluparà coincidint en les mateixes dates de la celebració del VIII Foro Iberoamericano.

El Foro Iberoamericano “Haciendo Política Juntos” és un espai de diàleg per a la incidència en les polítiques públiques de la regió iberoamericana, així com per visibilitzar programes, projectes, experiències i polítiques d’èxit en relació a una temàtica central.

Entre el 2 i 7 de maig, s’analitzaren els reptes de futur de la joventut: treball, participació i educació, seran els eixos central i temàtics. Hi participaren representants de la societat civil, de la universitat, dels governs, de les empreses, i sobretot els i les Joves.

Els i les joves participants de la Setmana pels Drets de la Joventut participaren en diferents espais  vinculats al VIII Foro Iberoamericano,  com per exemple de les conferencies i taules temàtiques, com de l’agenda social, que tindran lloc tant a Barcelona com a Madrid.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *