Dale la Vuelta al Mundo!

Roses - Port de la Selva

Resum de l'excursió

 

Mar i muntanya? Cultura i història en un entorn natural? El Cap de Creus és això i més. L’entorn que rodeja les localitats de Roses, Cadaqués i Port de la Selva són l’enveja de la resta de la comarca, que de per sí és una de les comarques amb més cultura, història i medi natural. El museu Dalí, fins fa poc El Bulli, Cap de Creus, els Aiguamolls, l’Albera, multitud de castells, restes megalítiques… l’Empordà no l’acabes en pocs dies, cada racó té màgia i sorprèn a tothom que descobreix l’entorn. Nosaltres podrem veure Roses i les seves cales, Cadaqués i el seu entorn dalinià i Port de la Selva i el seu entorn del Cap de Creus més salvatge.

Vols la fitxa en PDF?

Descarrega ara!

Fitxa bàsica

 

Edat recomenada  A partir de 14 anys
Dificultat Mitjana
Distància total 55Km
Desnivell 1300
Alçada màx. 219
Alçada min. 0
Temps Estimat més de 15h
Punt de Sortida  Roses
Punt d’arribada Port de la Selva
Població Propera Port de la Selva
Comarca L’Empordà
Època recomenable Finals primavera i estiu
Adaptada a discapacitats No
Transport públic Si. Roses: Sarfa Port de la Selva: Sarfa
Observacions  Si el darrer dia es camina més ràpid, es pot allargar la ruta fins a Llançà i d’aquesta manera poder agafar directament tren cap a Barcelona. També es pot visitar Sant Pere de Rodes, a pocs quilòmetres de Port de la Selva.

Mapes i tracks de l'excursió

 

<iframe frameBorder="0" src="http://www.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=view&id=9730225" width="800px" height="600px"></iframe>

Autoria

 

Maria Sola, Edu Caro, Gabi Sànchez, Carlos Sànchez, Mireia Torrents, Mariona Teixidó, Aina Solà, Marc Rabasseda, Christian Ruiz. Alumnat.

inefc

No és l'excursió que vols?