Campus de Periodisme i música: Canta Victòria! Estiu 2023

2 campus de periodisme i música, comptarem amb la participació dels cantants Mariona Escoda i Edu Esteve, del grup Xiula, que ajudaran als i les joves a crear una cançó i enregistrar un vídeoclip; i periodistes, aprendràs els aspectes bàsics per entrevistar músics, entendràs la importància de les xarxes socials en el sector musical i periodístic, i fins i tot compondràs (i si t’hi animes també cantaràs) una cançó i rodaràs el seu videoclip. Tot això combinat amb activitats lúdiques com sortides a la platja o activitats d’esport nàutic.

Periodisme i música 1
Del 26 de juny a l’1 de juliol – Per a joves d’11 a 16 anys

Periodisme i música 2
Del 3 al 8 de juliol – Per a joves d’11 a 16 anys

485 €

A la part musical comptarem amb els cantants Mariona Escoda i Edu Esteve i el grup musical Xiula. Cursos impartits directament per periodistes del diari ARA, com Antoni Bassas, Mònica Planas (periodista i crítica de televisió), Xavier Bertral (cap de fotografia), Selena Soro (reportera i escriptora) o Noemí Prous (periodista als informatius de TV3).

Al Campus de Periodisme de l’Ara i Fundesplai hi trobareu activitats musicals relacionades amb el periodisme combinades amb activitats lúdiques: vela, caiac, paddle surf, activitats pels espais naturals del Delta del Llobregat i altres activitats sorpresa.

L’objectiu en aquesta edició és gaudir de la creació muscial i aprendre les nocions bàsiques del periodisme i com es fa la informació en els seus diferents formats, per entendre la importància de tenir mitjans de comunicació de qualitat, que formin i informin, i de ser ciutadanes i ciutadans amb esperit crític.

Informació pràctica

CAMPUS DE PERIODISME I MÚSICA 1

  • Del 26 de juny a l’1 de juliol
  • Per a joves de 13 a 16 anys.
  • 40 places
  • Entrevistem a la cantant Mariona Escoda i gravarem una cançó i un vídeoclip amb Xiula

CAMPUS DE PERIODISME I MÚSICA 2

  • Del 3 al 8 de juliol
  • Per a joves de 13 a 16 anys.
  • 40 places
  • Entrevistem al cantant Edu Esteve i gravarem una cançó i un vídeoclip amb Xiula

Els 2 campus tindran lloc a l’Alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat.
El termini d’inscripció s’obre el 20 de març i es tanca el 7 de juny. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.
Els i les participants poden inscriure’s a més d’un campus. El preu del campus d’una setmana és de 485 €.

Els 5 campus tindran lloc a l’Alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat.
El termini d’inscripció s’obre el 20 de març i es tanca el 7 de juny. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.
Els i les participants poden inscriure’s a més d’un campus. El preu del campus d’una setmana és de 485 €.

Necessites més informació? Truca’ns al 93 551 17 49 o al 93 551 15 10

Qui som

El Campus de Periodisme està organitzat pel diari ARA i per Fundesplai, entitat de referència en el món del lleure educatiu.

Junts, impulsem la cinquena edició del Campus de Periodisme de l’ARA, que té com a objectiu que els nois i noies d’entre 11 i 16 anys puguin conèixer de prop els mitjans de comunicació i el món de la música.

Activitats inclusives!

L’Alberg Centre Esplai està totalment adaptat i, dins dels objectius de Fundesplai tenim com a missió educar infants i joves millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió.

Volem un estiu per a tothom!

Fundesplai es compromet amb les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, oferint beques perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l’estiu.

Més informació

Edifici Centre Esplai - Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat