00 34 93 474 74 74 canal@fundesplai.org
Select Page

Hedera és un projecte pilot d’investigació liderat per Fundesplai que vol afavorir l’accés a la universitat a estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior que es puguin trobar en situació de vulnerabilitat a través de la mentoria.

Si vols ser mentor/a emplena el següent formulari:

Formulari per a persones mentores

Formulari per a persones mentores del projecte Hedera.
Nom(Required)
Correu electrònic(Required)

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Pin It on Pinterest

Share This