22 de juliol: participeu a l’acció col·lectiva #FemPossibleUnMónMillor

Pengeu fotos i vídeos de les vostres accions per un món millor

Aquests són dies de màxima intensitat en casals, colònies i campaments i des de Fundesplai volem agrair ta tasca de monitores i monitors, que amb el seu compromís estan fent possible unes activitats de lleure educatiu essencials després dels mesos de confinaments, i la participació i compromís d’infants, joves i famílies en aquestes activitats que ens ajuden a fer possible un món millor.

Per tal de reivindicar la importància del lleure educatiu a l’estiu, el proper dijous 22 de juliol des de Fundesplai us convidem a participar a l’acció col·lectiva “Fem possible un món millor!”, en la qual prendran part de forma simultània i descentralitzada en els territoris, tots els infants i joves de casals i colònies a les escoles, esplais, cases de colònies… així com les famílies.

Des de Fundesplai us demanem a tots els responsables i monitores i monitors de Fundesplai i famílies que des d’avui i fins el 22 de juliol pengeu a les xarxes socials fotos i vídeos de les accions per preservar la natura, d’iniciatives socials o educatives, etc. que esteu fent amb els vostres grups per millorar el món. És molt important que poseu l’etiqueta #FemPossibleUnMonMillor i citeu a @fundesplai. Si no disposeu de xarxes socials, ens podeu enviar les vostres fotos i vídeos al correu canal@fundesplai.org amb un petit text descriptiu i la referència i nosaltres les compartirem.

La iniciativa s’emmarca en la campanya global d’estiu que té com a eix educatiu “Fem possible un món millor!” i busca que tots els infants i els joves de la campanya d’estiu es converteixin en activistes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través d’activitats lúdiques com jocs, sortides, tallers, ciència ciutadana, esports, gimcanes… on mentre es diverteixen també aprenen a protegir la natura, a conèixer millor la biodiversitat, a desenvolupar el seu esperit crític i comprometre’s amb la convivència i la sostenibilitat.

Participar pot tenir premi!

A més, entre totes i tots els participants que etiquetin les fotos i vídeos amb #FemPossibleUnMonMillor i citin a @fundesplai sortejarem dos lots de premis:

  • Premi grups (casals, colònies, campaments): un lot de samarretes i llibres.
  • Premi famílies: una estada d’un cap de setmana per a 4 persones a una casa de colònies de Fundesplai.

Animeu-vos a participar!

Pin It on Pinterest