4a declaració institucional de Fundesplai per la crisi de la Covid-19

“Un missatge d’agraïment i de confiança en el futur”

Adjuntem un vídeo amb la 4a declaració institucional de Josep Gassó i Cristina Rodríguez, president i directora general de Fundesplai, on desitgen un molt bon Nadal i transmeten un missatge d’agraïment i confiança de cara al 2021.

Josep Gassó ha destacat en les seves paraules que Fundesplai ha patit aquest any adversitats econòmiques derivades de la Covid-19, però que les ha pogut superar gràcies a la bona posició de partida, a les decisions adoptades, al suport de les administracions i la complicitat de moltes i molts.

Tot això ha permès mantenir el màxim possible les nostres activitats educatives i socials, especialment les destinades als col·lectius més vulnerables, i protegir les persones de l’organització de l’impacte econòmic de la pandèmia.

En la segona part del missatge, Josep Gassó ha assegurat que Fundesplai pot fer front al futur amb molta confiança, i prudència, amb l’expectativa de recuperar progressivament els nivells d’activitat i els projectes de futur i fer-ho amb els valors que sempre han caracteritzat l’entitat: el sentit de comunitat i solidaritat davant l’individualisme i la cura de les persones i la natura davant la cobdícia i l’afany de lucre i econòmic.

La directora general, Cristina Rodríguez, ha volgut destacar que Fundesplai pot fer front al 2021 amb confiança i il·lusió gràcies als aprenentatges del 2020 i ha agraït l’esforç col·lectiu per adaptar l’activitat a les noves situacions amb esperit innovador. Un esperit que ha permès posar els recursos de Fundesplai al servei de les persones més afectades per la pandèmia, crear noves fórmules digitals per arribar a les persones, tirar endavant la Campanya d’Estiu malgrat totes les limitacions o adaptar-se a un complicat reinici de les activitats escolars, entre d’altres.

Així doncs, Gassó i Rodríguez han finalitzat el seu missatge amb un agraïment immens per l’esforç realitzat a tota l’organització i a les administracions, persones, entitats i empreses col·laboradores que ens han ajudat en aquest any tan difícil i desitjant a tothom unes bones festes i un 2021 on puguem seguir treballant amb il·lusió per fer possible un món més just i sostenible.

Pin It on Pinterest

Share This