El conseller Roger Torrent destaca l’acord de Govern que prioritza l’alimentació saludable en la seva visita a Fundesplai

El Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha destacat l’acord del Govern de la Generalitat per incloure en la contractació pública criteris que prioritzin els aliments saludables i sostenibles. Torrent ha fet aquestes declaracions en la seva visita a la seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat, on ha pogut visitar l’exposició “Menja. Actua. Impacta” acompanyat de Josep Gassó i Cristina Rodríguez, president i directora general de Fundesplai respectivament. (+)

 

Gaudeix de l’estiu amb les activitats de Fundesplai!

Fundesplai preveu fer més d’un miler d’activitats de colònies, casals, campaments, camps de treball i colònies en família. Si encara no tens clar com serà el teu estiu o el del teu fill/a, descobreix tot el que Fundesplai t’ofereix. (+)

 

Dinamitzadors digitals de tota Europa aposten per una tecnologia inclusiva al Foro de Drets Digitals

Fundesplai van acollir el Fòrum de Drets Digitals, amb prop de 300 dinamitzador/es de centres d’inclusió digital del Tercer Sector, representants polítics i del sector empresarial per reflexionar sobre els drets digitals. (+)

 

Fundesplai implementarà els serveis de cures per a persones d’Ucraïna

El programa preveu donar suport lúdic i de cangur a les famílies desplaçades. Els infants i joves també participaran en les activitats habituals de l’estiu. La primera fase que està desplegant Fundesplai és la diagnosi per tal de detectar les necessitats a abordar (+)

 

Més de 200 joves de la Federació Catalana de l’Esplai participen en l’Acampada Jove

El 21 i 22 de maig es va celebrar un cap de setmana de formació i convivència dels grups de joves de les entitats que conformen la Federació, per tal de consolidar el sentiment de pertinença dels i les joves dins del projecte de la comissió Movijove. (+)

Vota els millors projectes dels premis Joves pel demà

D’entre tots els grups de joves que s’han presentat a la segona edició dels premis Joves pel demà, s’han seleccionat 10 finalistes. Ja pots votar els projectes que més t’agradin per escollir les 5 propostes guanyadores. (+)

Obertes les inscripcions per al taller “Fem compost!”

Dissabte 11 de juny a les 11 h, es realitzarà aquest taller en el qual es convertiran residus orgànics en “vermicompost“, un recurs que després es pot aplicar en cultius o plantes ornamentals. (+)

Pin It on Pinterest

Share This