Artur Mas visita Fundesplai, vídeo resum Demà Jove i més!
Fundesplai
Canal-Esplai

Artur Mas, President de la Generalitat entre 2010 i 2016, visita Fundesplai

VisitaArturMas
Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya (2010-2016), ha visitat aquest dilluns 6 de febrer de 2023 la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat. Mas s'ha reunit amb Josep Gassó i Anna Romeu, President i Vicepresidenta de Fundesplai, respectivament. Mas ja havia visitat la seu de Fundesplai anteriorment, en els anys 2013 i 2019, però encara no havia pogut veure l'ampliació de les instal·lacions que inclou el nou centre d'estudis, l'espai multifuncional on es troba l'exposició "Menja. Actua. Impacta" i el nou mòdul de l'alberg.

Aquesta visita s'emmarca en el cicle de trobades que l'organització està fent amb diferents representants institucionals, d'empreses i entitats, per donar a conèixer els projectes de present i de futur de l’entitat. Durant el recorregut, Mas ha pogut visitar la innovadora exposició "Menja. Actua. Impacta" sobre alimentació saludable i sostenible situada a la seu de l'entitat i veure el nou aulari, on cada dia centenars de joves estan participant en cursos de formació.

Els representants de Fundesplai han detallat a Mas els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l'entitat en escoles, esplais, cases de colònies, etc. i els projectes de futur. També la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai que inclou, entre d'altres, una cuina i un alberg que habitualment està al 90% d'ocupació.

Ja podeu veure el vídeo resum del I Encontro Demà Jove, el programa d'inclusió sociolaboral de joves de Fundesplai i Renapsi

VideoDemàJove
Ja està disponible el vídeo resum del 1r Encontro Barcelona 2022 del Demà Jove, que va tenir lloc entre el 12 i 17 de novembre de 2022. Les jornades van acollir a una delegació de joves brasilers i catalans que participen al Demà Jove, de l'organització Renapsi -impulsora inicial del programa- i de representants del govern de Goiàs, estat brasiler on es desenvolupa aquesta inciativa. L'Encontro va incloure una intensa agenda amb diferents actes insitucionals, entre els quals va destacar la recepció del president de la Generalitat, Pere Aragonès, al Palau de la Generalitat el dimarts 15 de novembre, a l'Ajuntament del Prat de Llobregat el dimarts 14 de novembre i la presentació del programa al Parlament europeu (Brussel·les) el dijous 17 de novembre.

Èxit del Sopar Solidari de Fundesplai a favor de la infància

Ada Parellada-canal
Hi ha hagut gairebé un centenar de participacions en el Sopar Solidari que organitza Fundesplai amb la xef Ada Parellada. Els donatius aconseguits es destinaran a beques i ajuts per a infants en situació de vulnerabilitat.

Finalitza el projecte YoPeVa amb una trobada a Centre Esplai

jopeva-grup-canal
Més d’una trentena de persones de set països d'Europa va assistir a la cloenda d’aquest programa europeu coordinat per Fundesplai, que té com a objectiu adaptar al context europeu la metodologia impulsada al programa Demà Jove.

Nous projectes per a diferents perfils joves

Canal
Amb l'inici del nou any entre gener i febrer comencen les noves edicions dels programes Inclusió Jove i Encoratja't, per a diversos perfils joves. A més, s'inicia el nou projecte Obrint mirades per a dones amb diversitat funcional.

Novetats en l’àmbit laboral pel 2023 que afecten al Tercer Sector

suport-canal-gener
Per tal de donar tota la informació relativa als canvis laborals que en els pròxims mesos afectaran les entitats sense ànim de lucre, hem creat un document informatiu des del departament de Suport Tercer Sector.

6 apps per a la comunicació augmentativa i alternativa

app-canal-gener
Presentem 6 aplicacions de mòbil, tauleta o ordinador per millorar la comunicació amb persones que tenen dificultats en aquest aspecte. Són, per tant, apps per a la comunicació augmentativa i alternativa.

Oferta formativa per a persones aturades i treballadores

Canal (1)
Els cursos formatius que s’ofereixen des de Fundesplai estan destinats a diferents perfils i són de diverses especialitats, per ajudar en l'àmbit professional i personal de les persones participants.

L'Esplai Macedònia, nominat als Premis Ciutat de Castelldefels

esplai_macedonia
L'Esplai Macedònia de Castelldefels, servei de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual, està d’enhorabona: ha estat nominat als Premis Ciutat de Castelldefels, en la categoria de Foment dels Valors Socials i Cívics 2023..

Cursos de formació a l'abast d'un clic!

edu-lauton-TyQ-0lPp6e4-unsplash
teacher-talking-with-her-students-online
facebook twitter youtube instagram

Pin It on Pinterest

Share This