Condol per la mort de Lucas Meira, fill d’Adair Meira

Des de Fundesplai estem commocionats per la trista notícia de la mort de Lucas Meira, fill del director de la Fundaçao Pró-Cerrado del Brasil, Adair Meira.

La mort s’ha produït avui mateix diumenge a causa d’un accident aeri a Palmas, Brasil, en el qual també han perdut la vida el pilot i quatre integrants de l’equip de futbol que Lucas presidia.

Lucas Meira era una persona molt compromesa amb la joventut i els seus drets. Des de la Fundaçao Pró-Cerrado, sòcia de la Lliga Iberoamericana al Brasil, havia donat un fort suport al VII Foro Iberoamericano Haciendo Política Juntos a Brasília, l’any 2016. A Catalunya vam poder compartir espais de treball i moments de convivència amb ell en el VIII Foro de Barcelona, l’any 2017.

Igualment, en els darrers anys ha estat una persona que ha seguit molt de prop els projectes socials de futur de Fundesplai.

Els qui vam poder conèixer-lo sempre el tindrem en el record i en els nostres cors. Des de Fundesplai enviem el nostre més sincer condol a l’Adair i a tota la seva família, amistats i companys. Per a tots i totes, una emocionada abraçada. I per al Lucas, un fort agraïment per la seva contribució a la igualtat social.

Descansi en Pau.

CENTRE ESPLAI 
Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat 
Tel.+34 93 474 74 74 Fax +34 93 474 74 75 fundacio@fundesplai.org
Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l. L’informem que la recollida i el tractament de les dades personals per part de la Fundació Catalana de l’Esplai està sotmesa a la nostra política de privacitat. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb domicili al C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Pin It on Pinterest