El Conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Gonzàlez Cambray, visita Fundesplai

Josep Gonzàlez Cambray, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha visitat avui dijous 19 de gener de 2023 la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat. Cambray s’ha reunit amb Josep Gassó i Cristina Rodríguez, President i Directora General de Fundesplai, respectivament. A la trobada també han participat Albert Grau, Director dels Serveis Territorials d’Educació del Baix Llobregat, Carles Xifra, Director d’Innovació i Continguts de Fundesplai, i Oriol Carbonell, Gerent de 7iTria.

Aquesta visita s’emmarca en un cicle de trobades que l’organització està fent amb diferents representants institucionals, d’empreses i entitats, per donar a conèixer els projectes de present i de futur de l’entitat.

Durant la visita, Cambray ha pogut parlar amb un grup dels joves del Demà Jove, el programa d’inclusió sociolaboral que impulsa Fundesplai i on participen més de 300 joves. També ha pogut visitar la innovadora exposició “Menja. Actua. Impacta” sobre alimentació saludable i sostenible situada a la seu de l’entitat.

Els representants de Fundesplai han detallat a Cambray els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l’entitat en escoles, esplais, cases de colònies, etc. i els projectes de futur. També la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai que inclou, entre d’altres, una cuina i un alberg que habitualment està al 90% d’ocupació.

Pin It on Pinterest

Share This