Fes un donatiu perquè tots els infants puguin gaudir de casals i còlonies aquest estiu!

Després de mesos de confinaments, aquest estiu els infants necessitaran més que mai retrobar-se amb els companys i companyes, fer nous amics, jugar i córrer a l’aire lliure i gaudir de la natura.

Impulsem la campanya solidària de Fundesplai “Un estiu per a tothom!”, que té per objectiu captar fons per poder atorgar beques per a colònies i casals d’aquells infants que es troben en situació vulnerable.
Per això, et demanen que facis un donatiu a www.fundesplai.org/dona o trucant al 93 551 17 71 per fer possible “Un estiu per a tothom!”. Ens hi ajudes?

Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l. L’informem que la recollida i el tractament de les dades personals per part de la Fundació Catalana de l’Esplai està sotmesa a la nostra política de privacitat. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb domicili al C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Pin It on Pinterest

Share This