Passaport fEstiu, una gimcana virtual i un concert online per celebrar la Festa de Fundesplai

El concert serà en streaming el dissabte 8 de maig coincidint amb la data en què celebraríem Festa Esplai

Aquest any, coincidint amb la data en què normalment celebraríem Festa Esplai, però encara amb les limitacions establertes pel Procicat (imposades per la pandèmia), organitzem una activitat que rep el nom de Passaport fEstiu!!! Els objectius són els mateixos que el de la festa: cloure el curs dels esplais i les escoles i donar el tret de sortida a la campanya d’activitats d’estiu que aquest any porta per lema “Fem possible un món millor!

Passaport fEstiu inclou una gimcana virtual i un concert en streaming. La gimcana està relacionada amb NuSOS, la nostra proposta educativa per a la ciutadania global. Superar aquesta prova donarà accés a poder veure en streaming el concert de música que ens farà ballar a petits i grans, que se celebrarà el dissabte 8 de maig de 2021 a les 18h a CENTRE ESPLAI (El Prat de Llobregat), i que es retransmetrà online per les restriccions sanitàries. Properament us enviarem l’enllaç per participar a la gimcana.

La gimcana serà un viatge virtual pel món a través d’una sèrie de proves i estarà dividida en 5 parts que es corresponen amb 5 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: persones, prosperitat, planeta, pau i partenariat. Per accedir al concert caldrà superar 4 proves, la qual cosa ens permetrà accedir al Passaport fEstiu que dona accés a la 5a prova: el concert!

El Passaport fEstiu vol ser un passaport que no entèn de fronteres, que uneix i tendeix ponts i que ens servirà per què infants, joves, monitors/es, famílies… a escoles, esplais, espais educatius i tothom que hi vulgui participar poguem compartir una activitat conjunta que com diu el lema de la campanya d’estiu ens permeti fer possible un món millor.

Comptem amb tú per fer aquest viatge!

Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l. L’informem que la recollida i el tractament de les dades personals per part de la Fundació Catalana de l’Esplai està sotmesa a la nostra política de privacitat. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb domicili al C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Pin It on Pinterest