Fundesplai, distingida amb la Creu de Sant Jordi  del Govern de la Generalitat de Catalunya

Aquest matí la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha anunciat que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat atorgar la Creu de Sant Jordi a Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai).

La nostra entitat ha estat distingida “per la seva reconeguda contribució en l’educació en el lleure d’infants i joves, i la seva tasca professional que du a terme amb diversos col·lectius i en entorns vulnerables”.  La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

En conèixer la notícia, el president de Fundesplai, Josep Gassó, ha agraït la distinció i ha manifestat la satisfacció “pel reconeixement que suposa a la feina feta per milers i milers de persones i entitats del territori que des de fa més de 50 anys treballem a favor de valors com la convivència i la sostenibilitat”. Igualment, Gassó ha manifestat que “aquest reconeixement ens dona força per encarar els reptes de futur” i ha felicitat a la resta de guardonats“.

A més de  Fundesplai, enguany la Generalitat ha distingit vint persones, entre les quals la futbolista Alèxia Putellas, el jugador de bàsquet Pau Gasol, el dibuixant Franciso Ibáñez o la periodista Mònica Tarribas; i nou entitats més, com ara el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya; el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya o la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Fundesplai és una iniciativa sense afany de lucre que te per missió “educar els infants i joves, enfortir les entitats del tercer sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora”. El conjunt de programes que desenvolupa en esplais, escoles, cases de colònies,… van arribar el passat 2019 a més de 280.000 persones. Precisament el passat 20 de novembre va inaugurar l’ampliació de les seves instal·lacions al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat i una gran exposició, que amb el títol “Menja. Actua. Impacta” aborda el tema de l’alimentació saludable i sostenible.

A l’efecte de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002, (LSSICE), l’informem que les dades personals incloses en aquest correu electrònic, formen part d’uns Fitxers titularitat de Fundació Catalana de l’Esplai i les Entitats vinculades, la finalitat de les quals és gestionar les comunicacions i l’enviament d’informació dels nostres serveis i activitats, sigui per la seva relació prèvia o actual amb nosaltres. El tractament i conservació d’aquestes dades es realitza amb confidencialitat, aplicant les corresponents mesures de seguretat i pel temps que duri la relació, fins el moment que revoqui el consentiment o, en defecte d’això, pel legalment establert. Les dades podran ser cedides a tercers proveïdors de serveis del responsable i en els casos en què existeixi una obligació legal. No estan previstes transferències internacionals de les dades. La legitimació per al tractament de les seves dades de caràcter personal deriva de les obligacions contractuals de l’esmentada relació. Vostè, com a interessat directe, podrà, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb C.I.F G 61096368 i domiciliada en C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org. Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació  que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l.

Pin It on Pinterest