Coincidint amb el 25è aniversari del Centre de Recuperació d’Animals Marins

Fundesplai i la Fundació CRAM signen un conveni per consolidar i potenciar l’objectiu compartit de fer possible un món millor

 

Aquest passat dimecres 21 d’abril el president de Fundesplai, Josep Gassó i el president de la Fundació CRAM, Josep Lluís Pal, van signar un conveni entre ambdues entitats que permetrà consolidar i potenciar objectius comuns, com son la defensa del medi ambient i la voluntat d’educar i sensibilitzar a les noves generacions i a la població en general. Ambdues entitats, a més de compartir veïnatge en el Prat de Llobregat, tenen en comú una llarga trajectòria al servei de l’altruisme, l’educació i la sostenibilitat, és a dir, de treball per fer possible un món millor.

Precisament la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM) ha celebrat aquest dissabte 24 d’abril els seus 25 anys amb un acte inaugural a les seves instal·lacions situades a peu de la platja del Prat de Llobregat. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president de la Fundació CRAM, els quals, en els seus parlaments, han posat en valor la tasca desenvolupada per la Fundació CRAM en els seus 25 anys d’història. A l’acte també ha assistit la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i el Conseller de Territori i Sostenibilitat. També hi han participat totes i tots els membres de la Comissió Delegada del Patronat de Fundesplai, entre les quals la seva vicepresidenta Anna Romeu que darrerament també s’ha integrat al Patronat del CRAM i n’ostenta una de les seves vicepresidències.

Durant l’acte s’ha fet repàs a l’emocionant història de la Fundació CRAM i, també, s’ha parlat de futur. En aquest sentit, en els seus parlaments, tant el president de la Fundació CRAM com Pere Aragonès han fet referència a la importància del recent acord de col·laboració entre la Fundació CRAM i Fundesplai.

L’acte ha culminat amb l’alliberament de 5 tortugues marines recuperades al CRAM que ja tenien l’alta veterinària per poder ser reintroduïdes al seu medi natural.

Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l. L’informem que la recollida i el tractament de les dades personals per part de la Fundació Catalana de l’Esplai està sotmesa a la nostra política de privacitat. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb domicili al C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Pin It on Pinterest

Share This