Fins aquest diumenge 21 de març en format on line

Participeu a les activitats gratuïtes de la Mobile Week Barcelona!

Mobile Week Barcelona 2021

Fins aquest diumenge 21 de març podeu participar a la Mobile Week Barcelona, una inciativa de Mobile World Capital que permet a la ciutadania reflexionar i participar en tallers, conferències, etc. sobre la transformació digital.

Aquest any totes les activitats s’estan fent on line, per la qual cosa podeu prendre part a través de l’ordinador, la tauleta o el mòbil. Tots els tallers i conferències se centren en aquesta edició en la privacitat de les nostres dades a Internet, les habilitats professionals digitals i el paper de la tecnologia durant la pandèmia de la Covid-19.

Podeu consultar el programa complet d’activitats on destaca el Family Day, aquest mateix cap de setmana del 20 i 21 de març, amb activitats específicament pensades per a totes les edats com tallers d’imatge 3D, de construcció d’una ma robòtica o de desenvolupament d’un projecte STEAM.

Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l. L’informem que la recollida i el tractament de les dades personals per part de la Fundació Catalana de l’Esplai està sotmesa a la nostra política de privacitat. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb domicili al C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Pin It on Pinterest