Núria Valls, Directora General de Fundación Esplai i patrona de Fundesplai, comença una excedència per incorporar-se a la Generalitat

Farem un acte per acomiadar-nos demà dimarts a les 13h a l’Àgora

Dimecres 9 de novembre de 2022, Núria Valls, actual Directora General de Fundación Esplai i patrona de Fundesplai, començarà una excedència a l’organització per incoporar-se a un càrrec d’alta responsabilitat a la Generalitat de Catalunya.

Per aquest motiu, us volem convidar a totes les persones que la coneixeu i heu compartit moments amb ella a l’acte de comiat que tindrà lloc demà dimarts 8 de novembre a les 13h a l’espai Àgora, situat al Centre d’Estudis, i on tindrem l’oportunitat de desitjar-li la millor de les sorts en la seva nova etapa.

Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l. L’informem que la recollida i el tractament de les dades personals per part de la Fundació Catalana de l’Esplai està sotmesa a la nostra política de privacitat. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb domicili al C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Pin It on Pinterest