Una delegació d’ERC ha visitat Centre Esplai

​Aquest divendres 11 de desembre una delegació d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) formada per Marta Vilalta, Secretària General Adjunta, Sara Bailac, Vicesecretària General d’Acció Política, i Jordi Albert, Diputat al Parlament de Catalunya, han visitat la seu de Fundesplai on han pogut conèixer els projectes educatius, socials i mediambientals de present i de futur. La delegació d’ERC ha fet un recorregut per l’equipament i s’han reunit amb Josep Gassó, President; Anna Romeu, Vicepresidenta; Carles Castells, Vicepresident; Cristina Rodríguez, Directora General; i Núria Valls, Directora General de Fundación Esplai.

La visita s’emmarca en un cicle de trobades que l’organització està fent amb diferents representants institucionals, d’empreses i entitats.

Els representants de Fundesplai han detallat a la delegació d’ERC els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l’entitat a escoles, esplais, cases de colònies, etc. i els projectes de futur. També la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai.

A l’efecte de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002, (LSSICE), l’informem que les dades personals incloses en aquest correu electrònic, formen part d’uns Fitxers titularitat de Fundació Catalana de l’Esplai i les Entitats vinculades, la finalitat de les quals és gestionar les comunicacions i l’enviament d’informació dels nostres serveis i activitats, sigui per la seva relació prèvia o actual amb nosaltres. El tractament i conservació d’aquestes dades es realitza amb confidencialitat, aplicant les corresponents mesures de seguretat i pel temps que duri la relació, fins el moment que revoqui el consentiment o, en defecte d’això, pel legalment establert. Les dades podran ser cedides a tercers proveïdors de serveis del responsable i en els casos en què existeixi una obligació legal. No estan previstes transferències internacionals de les dades. La legitimació per al tractament de les seves dades de caràcter personal deriva de les obligacions contractuals de l’esmentada relació. Vostè, com a interessat directe, podrà, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició mitjançant un escrit, adjuntant el document acreditatiu de la seva identitat, dirigit a la Fundació Catalana de l’Esplai, amb C.I.F G 61096368 i domiciliada en C/ Riu Anoia 42-54 – El Prat del Llobregat o a través del correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org. Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació  que conté pot ser confidencial i/o privada, pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d’aquest missatge, si us plau retorni’l immediatament a l’adreça d’enviament i destrueixi’l.

Pin It on Pinterest