Acompanyada d’Alexis Serra, Secretari d’Infància, Adolescència i Joventut; i Lluïsa Nicolau, Directora dels Serveis Territorials de la Demarcació de Barcelona

Violant Cervera, consellera de Drets Socials, visita la seu de Fundesplai

Violant Cervera, consellera del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya; Alexis Serra, Secretari d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat; i Lluïsa Nicolau, Directora dels Serveis Territorials de la Demarcació de Barcelona, han visitat avui la seu de Fundesplai al Prat i s’han reunit amb Josep Gassó i Anna Romeu, president i vicepresidenta de Fundesplai, així com membres del Patronat i l’equip directiu de l’entitat.

Aquesta visita s’emmarca en un cicle de trobades que l’organització està fent amb diferents representants institucionals, d’empreses i entitats.

Els representants de Fundesplai han detallat a Cervera, Serra i Nicolau els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l’entitat a escoles, esplais, cases de colònies, etc. i han pogut veure les obres d’ampliació de Centre Esplai, que es troben en la seva fase final.

Pin It on Pinterest