Cap menjar a la brossa!

 

bloc cap menjar a la brossa 1

La campanya cap menjar a la brossa! és una activitat que s’emmarca en la Proposta Educativa B612, per un consum conscient i sostenible.  Té per objectiu implicar els  infants i les famílies en una experiència educativa que els permeti aportar les seves idees per afrontar el problema del malbaratament alimentari i per dur a terme accions de sensibilització a les seves comunitats.

 

Què diuen les dades? A Catalunya es malbaraten més de 260.000 tones d’aliments a l’any, mentre que el 22% de la població catalana viu sota el llindar de la pobresa. Amb el menjar que es llença durant un any es podrien alimentar 500.000 persones. En diferents estudis s’ha comprovat que més de la meitat dels aliments que es llencen es fa a les llars (81 kg a l’any en una família de dos adults i dos infants). Font.

Moltes organitzacions estan duent a terme projectes i accions per reduir el malbaratament alimentari, entre elles, la Fundació del Banc d’Aliments o Espai Ambiental. El que proposem és sumar-nos a totes aquestes iniciatives aportant el nostre granet de sorra proposant actuacions des de l’àmbit del lleure  i  amb la cooperació dels nostres infants i les famílies, 

 

Un pensament a “Cap menjar a la brossa!

  1. Retroenllaç: TALLER FORMATIU SOBRE CONSUM RESPONSABLE » INSOC-Centre d'Esplai Guadalhorce

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.