Concurs de vídeo espots publicitaris

Tota bona campanya necessita ser publicitada. És per això que ens hem posat en marxa per crear uns espots que ajudin a despertar les consciències del màxim nombre de persones al voltant del tema del malbaratament alimentari i del consum conscient i sostenible.

Durant gairebé dos mesos els i les joves de l’Esplai Espurnes, l’Esplai El Nus, l’Esplai El Tricicle i de l’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet faran tres espots publicitaris tot pensant el guió, les imatges, els eslògans, fent de càmeres, de sonidistes, de directors i directores, d’actors i actrius…

No et perdis l’evolució dels diferents espots així com els resultats finals en el següent bloc! i Animeu-vos a crear els vostres propis espots!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.