Fases de la campanya

prennota

 

 

Cap Menjar a la Brossa! es desenvoluparà durant el curs 2013 – 2014 en dues fases:

Fase de sensibilització i formació entorn del tema del malbaratament

novembre – gener

Fase d’accions de conscienciació i intervenció cívica a les comunitats

gener – juny

 • Amb el suport dels materials de difusió,  cada una de les entitats i grups participants a la campanya proposaran accions de conscienciació als seus barris i comunitats.

 

2 pensaments a “Fases de la campanya

 1. sescardibul Autor de l'entrada

  Benvolguda Sílvia,

  Ens fa molta il•lusió que us sumeu a la nostra iniciativa. A l’espai de Participa hi ha un formulari que hauríeu d’emplenar per tenir constància de la vostra participació. Només compromet a què compartiu amb totes les entitats participants les vostres experiències i o recursos.

  La campanya està concebuda com un projecte d’aprenentatge servei per això, a banda de la vessant formativa, donem molt de valor a tota la part d’accions de conscienciació que es duguin a terme.

  Podeu descarregar-vos totes les activitats del Bloc però també us podem oferir una proposta més adaptada a les vostres necessitats.

  Moltes gràcies!

 2. Sílvia Calvet

  Hola,
  Us escric des de l’institut can Mas de Ripollet i acabo de veure en el butlletí deles Escoles Verdes la informació d ela campanya. Casualment nosaltres aquest any hem iniciat un conjut d’activitats sobre el malbaratament alimentari i el Nadal (i un munt d’aspectes relacionats) de 1r a 4t d’ESO a les tutories. Fem un concurs de cuina de reaprofitament a 3r d’ESO però no tindrem els guanyadors fins el 13 de desembre. Podríem participar d’alguna manera en la campanya?. Volem extendre aquestes activitats cap al consum el mes de gener, coincideint amb el 2n trimeste.
  Salutacions,

  Sívia Calvet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *