Idees amb imatges per cuinar amb les sobres!

Vols sorprendre als teus convidats/des i preparar un menjar boníssim amb el que t’hagi sobrat d’altres àpats o d’allò que tinguis a la nevera a punt de fer-se malbé?

Et recomanem el llibre Recetas con aprovechamiento y consejos del cuiner Sergio Fernández Guerrero , presentat el passat mes de desembre a la Confederación Española de Cooperativas de Consumidores y Usuarios (HISPACOOP).

El llibre inclou 25 receptes (primers i segons plats i postres) per aprofitar els aliments i alguns consells sobre etiquetatge, dates de caducitat, emmagatzematge i conservació d’aliments a les llars, etc.

A més HISPACOOP ha gravat en vídeo totes les receptes. Les podeu veure a  http://www.hispacoop.org/desperdicios/videos/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.