Famílies de l’esplai Espurnes promouen un blog sobre consum domèstic

Anem teixint la teranyina!  Gràcies a la demanda d’un bon nombre de famílies del grup d’Esplai Espurnes, d’Esplugues de llobregat, s’ha creat un espai a la web de l’entitat, per poder penjar recursos relacionats amb el consum, en especial el domèstic.

La demanda, sorgida arrel de la xerrada sobre consum organitzada per l’esplai, ja ha tingut resposta, estrenant l’espai amb un enllaç de gran interès. El trobaràs a http://esplaiespurnes.org/category/educacio-consum/. Visita la pàgina i coneix informacions útils sobre el nostre consum energètic, les conseqüències de les noves tarifes elèctriques de la reforma energètica tant en la nostra factura de manera directa com indirectament en el medi ambient i en les nostres societats, com evitar i què fer per evitar aquestes conseqüències, etc.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.