100 maneres d’aprofitar les sobres!

reducir-reciclar-reutilizar-9788444121642

Amb el llibre Reduce, Recicla, Reutilitza, la Pepa Chacón i l’Elisabet González ofereixen més de 100 receptes pràctiques i fàcils perquè tu també puguis aprofitar el menjar que t’ha sobrat.

El receptari és un recull de plats deliciosos que formen part de la tradició culinària de les nostres mares i àvies, on també hi podràs trobar un munt de suggeriments, consells i idees per millorar la presentació dels menjars i promoure un consum responsable a la teva cuina. En aquest sentit, les autores posen l’accent en la necessitat de reduir la despesa, de reutilitzar les sobres i de reciclar correctament per conservar els aliments en perfecte estat.

Una lectura que us recomanem i que podreu trobar a un preu molt econòmic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *