El menjar no es llença!

La setmana passada vam ser amb els més petits de l’Esplai el Nus.  Amb ells vam aprendre que malgastar el menjar vol dir llençar a la brossa aliments que encara podem consumir i que per evitar aquestes accions és important que ens omplim el plat amb quantitats que després ens puguem menjar.

També vam veure com cal endreçar una nevera per assegurar la conservació dels aliments i vam poder comparar-la amb la que cadascú de nosaltres tenia a casa seva. Malgrat veure que cada família organitza el frigorífic a la seva manera, tots vam estar d’acord en una cosa: la fruita i la verdura la guardem als calaixos que hi ha a la part inferior.

esplai el nus 007               esplai el nus 009

Una experiència molt gratificant, petits del Nus! Esperem que ben aviat pugueu posar en pràctica tot el que vau aprendre.

                                            esplai el nus 014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *