El passat diumenge 16 d’octubre el Centre d’Esplai Guadalhorce, de Terrassa, va organitzar la III Cursa Solidària per a la Infància.

El centre neuràlgic de la Cursa Solidària ha estat el Parc Vallès, que ha acollit les dues proves: la de 5 quilòmetres i les curses infantils. El desig de l’entitat organitzadora, Centre d’Esplai Guadalhorce, és que cada any hi hagi més nens que hi participin, per això volen implicar les escoles, més entitats i les famílies de Terrassa. No obstant, ningú oblida que l’objectiu principal és recollir fons per ajudar els infants que atenen diàriament des de l’entitat.

En aquesta iniciativa han participat un total de 700 atletes entre infants, joves i adults. Sense dubte, tot un èxit de convocatòria que es consolida com una de les activitats més importants de l’entitat.

Enhorabona!!!

Podeu trobar més informació de la iniciativa a http://cursainfancia.com/

cursa-guadalhorce