Benvinguts al nou espai web de la campanya #DretalLleure 2016, un espai on podeu consultar i descarregar-vos tots els documents i materials vinculats a l’acció reivindicativa Pel Dret al Lleure!

 Aquesta campanya suposa un compromís col·lectiu per seguir reivindicant l’aplicació de la Convenció sobre dels Drets de l’Infant i mobilitzar-nos especialment pel dret al lleure! (article 31).

Les accions principals de la campanya són:

  • Tallem els carrers. El 19 i el 20 de novembre mantenim la iniciativa de tallar i ocupar els carrers amb jocsper reivindicar plegats el #DretalLleure!
  • Gimcana Drets de l’Infant. Participeu de la 5a GimcanaVirtual Drets de l´Infant de la Federació Catalana de l’Esplai, desenvolupant la proposta “Reivindiquem els espais de joc de la ciutat”. Les 3 millors propostes tenen premi assegurat.
  • Fòrum Som infants som present. Aquest dissabte 5 de novembre, 12 esplais i més de 250 persones entre infants, educadors i algunes famílies  ens reunirem al Caixaforum per reflexionar sobre  el dret a la participaciócompartir bones pràctiques. Un projecte que vam posar en marxa el curs passat de la mà de l’esplai Enlleura’t i que compta amb la col·laboració de l’obra social “La Caixa”.