Recursos Comunicatius 

La campanya #DretalLleure es complementa amb una sèrie de recursos comunicatius que ajuden a reforçar la imatge i la identitat col·lectiva de la iniciativa. Aquests recursos tenen una lògica temporal. Serveixen per difondre la vostra proposta abans, durant i post campanya.

Tots aquests recursos estan disponibles en format pdf si algú els necessita en format word que ens ho demani enviant un correu a federacio@fundesplai.org

Xarxes socials

A través de les xarxes socials podem aconseguir que la campanya tingui molta incidència. Aprofitem-lo!

#hastags : #DretalLleure   #encoratjat  #encoratjatxladiversitat #dretaladiversitat #lgtbi

Previ a la realització de l’activitat

  • Model Carta Ajuntaments DUDI_2018 . Model de carta o e-mail per informar als vostres municipis sobre la campanya i les activitats que organitzareu.
  • Cartell2018. Recurs que serveix per implicar infants i famílies en la redacció a mà de les dades generals de l’activitat.
  • Pòster Drets de l’infant. Recurs per difondre la Convenció (simplificada) entre els infants, joves, famílies, comunitat….
  • AVATAR. El divendres 10 de novembre canviem col·lectivament l’avatar de les xarxes socials: l facebook, twitter, grups de whatsapp… de l’entitat.

 

Durant la celebració activitat

 

Post 20 de novembre

  • Per tal de tenir major impacte, a través d’aquesta web centralitzarem les reivindicacions dels vostres nois i noies. Per això, és molt important que ens envieu imatges, vídeos i els manifests.
  • La campanya serà més exitosa si entre totes i tots aconseguim provocar algun canvi, per petit que sigui. Cal seguir reclamant a  tots els governs que es comprometin amb l’acompliment del Drets de l’Infant.

 

 

 

 

 

 

 

Vídeo promocional de la campanya

Pòster Els Drets de l’infant – Fundesplai