PlacaMesSostenible2014Segona campanya emmarcada en la Proposta Educativa B612, per un consum conscient i sostenible que té per objectiu sensibilitzar sobre l’impacte del nostre consum en el medi ambient.                                                         Tots els centres d’esplai de la Federació Catalana de l’Esplai que s’adhereixin a la campanya i assumeixin els compromisos rebran el distintiu “Esplais més Sostenibles”. Un reconeixement a la seva tasca i un estímul per seguir treballant envers la sostenibilitat. 

En aquesta campanya comptem amb l’assessorament de l’Equip d’Educació Ambiental de la Fundació Catalana de l’Esplai i la col·laboració de la Secció de Sostenibilitat i Educació Ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Un pensament a “ESP(L)AIS MÉS SOSTENIBLES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *