Alumnat de la UB col·labora amb l’esplai Can Serra en el marc d’un projecte d’ApS

can serra 2En el marc de l’assignatura d’Ètica i Valors del grau d’Educació Social de la Universitat de Barcelona, l’alumnat té la possibilitat d’implicar-se en un projecte d’Aprenentatge Servei. La Federació, a través dels esplais, col·labora en aquest projecte des de fa un parell d’anys. Enguany, l’Esplai Can Serra ha acollit el projecte i l’ha vinculat amb la campanya Esplais més Sostenibles.

Durant unes tardes, un grupet d’alumnes de la UB  han dinamitzat tot un seguit d’activitats can serra 1d’educació ambiental, prèviament dissenyades per ells mateixos,  amb els infants de l’esplai. L’experiència ha estat molt positiva i altament educativa.

Aquí us deixem el recull d’activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.