Promovent la sostenibilitat! Espectacle 3RS

3R _Esplai PinguiL’Esplai Pingüí va estrenar dissabte passat l’obra de les 3RS, un espectacle protagonitzat pels infants per promoure bons hàbits de sostenibilitat. Mitjançant uns balls, els nens i les nenes explicaven la importància de practicar les 3RS: reduir, reutilitzar i reciclar! L’espectacle culmina tot el treball i els aprenentatges treballats durant el primer trimestre de la mà del planeta Màgic. Com recordareu aquest planeta forma part de l’eix d’animació de la proposta educativa B612, d’educació del consum, on s’emmarca l’obra.

3R_Esplai Pingui 2L’esplai Pingüí destaca per la seva metodologia de treball, global i transversal. Continguts i eix d’animació s’entrellacen amb tots els tallers que organitza entre setmana i els dissabtes per donar més significació als aprenentatges.

Enhorabona pel treball!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.