Avaluant les accions Esplais més Sostenibles de la mà de l’AMB i l’equip d’educació ambiental de Fundesplai

Març_008El passat divendres 13 de març va tenir lloc una reunió de seguiment i assessorament amb els esplais que estan impulsant accions d’ambientalització en els seus centres. Júlia Garcia, en representació de Fundesplai i Noemí Guinovart, en representació del programa d’educació ambiental de l’AMB van analitzar i valorar els projectes i accions del esplais. Els esplais assistents van refermar el seu compromís per dur a terme actuacions de millora de la sostenibilitat en el centre. Algunes de les accions que es van exposar són: ecoautories de l’aigua, diagnosi sobre l’ús dels residus, construcció de mobiliari amb material de reciclatge, formació, intervencions en l’enton,.. Una actuació destacada que compta amb el suport de l’ajuntament local és el projecte SOM RIU que duen a terme els esplais Nus i Tricicle a Sant Joan Despí conjuntament amb altres entitats del seu municipi. Aquesta experiència, de gran èxit entre els infants i les famílies, està animant a altres esplais a sumar-se a projectes de custòdia del riu Llobregat. 

Tots aquests esplais opten a rebre el distintiu “Esplais més Sostenibles” que concedirà l’AMB i Fundesplai. Tots els esplais de la Federació interessats podeu enviar-nos els vostres projectes i activitats emplenant la següent fitxa. Enviar a sescardibul@fundesplai.org

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.