Entrega distintiu Esplais més Sostenibles

esplais mes sosteniblesLa Festa Esplai (diumenge 10 de maig), va acollir l’acte de lliurament dels distintius “Esplais més Sostenibles”. Un distintiu atorgat conjuntament per Fundesplai i l’AMB (àrea d’educació per a la sostenibilitat), que reconeix la tasca dels esplais en favor de la sostenibilitat. Els esplais Nus, Tricicle, Pingüí, Bellvitge, Pubilla Cases – Can Vidalet , Espurnes i Campiquipugui han estat els guardonats. l’AMB els va obsequiar amb un lot de fundes reciclades pels dispositius Tablet i una activitat molt interessant pels nois i noies “Pedals al Parc”. Enhorabona a totes les entitats! encoratjar-vos a seguir promovent accions en favor a la sostenibilitat que transcendeixin els diferents àmbits d’intervenció; l’esplai, la família, l’entorn….

El curs vinent renovarem el nostre compromís per seguir promovent “Esplais més Sostenibles”! Agraïment especial a l’AMB per fer-nos suport en aquesta iniciativa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *