Vols ser mentor/a?

La persona mentora ofereix la seva experiència i coneixements de manera voluntària i es converteix en una figura referent per a la persona mentorada. Acompanya per guiar, orientar i donar suport al jovent en risc d’exclusió social en el seu camí a la universitat. Es tracta de crear relacions fructíferes i de llarga durada, gràcies al compromís de la persona mentora, que es forma per complir el seu rol. A canvi, viu un creixement personal i un intercanvi social i cultural afavoreix la senbilització social amb altres realitats i persones.

Persona mentora

Vincle

,

La mentoria és una metodologia d’intervenció social que es basa en la relació de respecte i confiança entre el mentor/a i la persona mentorada. Es tracta d’una relació entre iguals que aporta beneficis a les dues parts: persona mentora i mentorada.

Persona mentorada

Referents

La persona mentora ofereix la seva experiència i coneixements de manera voluntària i es converteix en una figura referent per a la persona mentorada. Aquest efecte mirall té més força si la persona mentora prové del mateix centre o entorn immediat que el de la persona mentorada, però les persones que fan la mentoria a HEDERA també poden ser seleccionades amb convenis amb les universitats o col·laboracions amb entitats del teixit associatiu i del municipi.

La figura del mentor/a acompanya per guiar, orientar i donar suport al jovent en risc d’exclusió social en el seu camí a la universitat. Es tracta de crear relacions fructíferes i de llarga durada, gràcies al compromís de la persona mentora, que rep una completa formació per complir el seu rol. 

Supervisió

La persona mentora rep el suport d’un tècnic/a educatiu/va, que coordina l’equip de persones mentores. Aquesta persona supervisa i guia les activitats i propostes de mentoria, i participa activament en algunes d’elles.

p

Si vols més informació per formar part de l’equip de mentoria d’HEDERA omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te com funciona el nostre programa.