Pals – Escola Quermany

Els nens de 3r de l’Escola Quermany de Pals hem estudiat el nostre bosc per buscar pistes i saber si hi viuen esquirols. Hem après que els hi calen boscos mixtes de pins i alzines, i que fan els seus caus a 8 metres d’alçada. El nostre bosc és així!

La pista més evident que tenim esquirols al Quermany han estat les piyes rosegades que hem trobat! Això sí, sabem que no estan sols, perquè també n’hem trobat de rosegades per ratolins i hem vist unes piscines de fang plenes de petjades de porc senglar!

Buscar “bitxos” és el que ens ha agradat més, però també jugar a la natura i escoltar el cant dels ocells. Això sí, per sentir-los vam haver de fer molt de silenci per no espantar-los.

Mireu en quins murals més xulos ho hem plasmat:

 

Els nens i nenes de de l’Escola Quermany de Pals hem realitzat l’estudi del bosc del Quermany petit. Tot i que és un bosc on hi anem sovint, no el coneixíem tan bé com ara!

Hem creat parcel·les on cada un dels grups ha estudiat l’alçada dels arbres i la seva edat, hem vist quina vegetació hi creix i quina és la més abundant, hem buscat petits habitants, …

I hem trobat rastres i restes d’animals més grans que no s’han deixat veure però ens han deixat moltes pistes del seu pas!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *