Sant Joan les Fonts – Escola Castanyer

Els alumnes de 3r A i B de l´escola Castanyer de Sant Joan les Fonts vam realitzar l´activitat viu l´esquirol al nostre bosc?

Hem realitzat una descoberta pel bosc proper del nostre entorn del poble per veure l´hàbitat dels esquirols. Aprofitant pel camí hem après la vegetació que és típica del bosc i els èssers vius que vam trobar.

També vam aprofitar per observar els insectes i vam agafar- ne uns cuants per veure´ls més d aprop i aprendre quines característiques tenen.

A classe vam fer un mural amb  l´habitat dels esquirols i tots els paràmetres que influeixen en el seu medi.

3r A:

3r B

 

Els alumnes de 4rt de l´escola Castanyer de sant joan les Fonts vam realitzar l´activitat Viu l´esquirol al nostre bosc?

Vam realitzar un itinerari pel bosc proper a la recerca dels esquirols.

Vam identificar la vegetació del bosc típica i amb les fitxes que portavem vam aprendre les característiques més comuns.

Vam veure també el típus de geologia del bosc, els factors ambientals del medi i els èssers vius (mamífers, rèptils, amfíbis, aus…)

A classe vam fer un quadre amb les relacions que afectaven al esquirol en el seu hàbitat, desde quins eren els seus depredadors, quina era la seva alimentació…