Celrà – Aulet

Després d’analitzar “l’estat de salut del nostre poble”, els nens/es de 3r de l’Aulet de Celrà ens hem compromès a fer arribar una carta, escrita per nosaltres, a l’Ajuntament.

Volem demanar la instal·lació de cendrers públics al costat de les papereres. Ja que un dels problemes més greus que vam concloure del nostre treball durant aquests tres dies va ser la quantitat de cigarretes que hi havia a les places del
poble.
A part d’aquest compromís com a classe, hem adquirit el compromís individual de fer servir menys el cotxe, agafar més la bicicleta i anar més a peu. També explicarem tot el que hem fet i après als nostres amics i familiars, per contribuir així a ampliar la consciència ambiental.

 

Els alumnes de 4rt dhem fet l’activitat ” Viu l’esquirol al nostre bosc?”

Ens ho hem passat d’allò més bé buscant rastres d’animals, descobrint la vegetació del bosc de la Font de les Escales, … Una de les activitats que més ens ha agradat ha estat capturar invertebrats amb els pots trampa, posar-los al terrari i quan ja en teniem uns quants buscar-los a les fitxes per tal d’identificar-los. Per veure bé les seves diminutes parts hem utilitzat lupes. Ha estat molt divertit. Durant la sortida també hem recollit elements del bosc per al dia següent a l’aula fer el mural de l’esquirol. Ens han quedat genials els murals que hem fet per grups!

Aquesta activitat de tres dies ens ha complementat molt bé el nostre projecte de curs: el Bosc. Esperem repetir l’any vinent!

 

Els alumnes de 6è de l´escola Aulet de Celrà vam realitzar una descoberta al bosc del nostre entorn.

Vam aprendre a identificar la vegetació del bosc, vam agafar fulles que vam trobar al terra per mirar les fitxes que portavem, vam fer recerca d´invertebrats i vam gaudir del bosc!, tot descubrint els secrets amagats que vam anar veient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *