Arbúcies – Escola Verduna

Els alumnes de cicle mitjà de l´escola Verduna d´Arbúcies hem realitzat l´activitat de descoberta de l´entorn: Viu el tritó al nostre riu?

Hem realitzat un itinerari pel bosc fins arribar al riu on vam agafar mostres de l´aigua per comprovar la seva qualitat i descubrir quins indicadors com son els invertebrats que viuen al riu ens ajudarien per sapiguer l´estat en que es troba les aigues del nostre riu.

Per la tarda vam poder utilitzar els reclams per les aus!

Després a classe vam realitzar experiments amb l´aigua i vam arribar a la següent conclusió:

El tritó pot viure al nostre riu perquè hem vist que compleix el seu hàbitat, es a dir vam trobar aliments per als tritons, refugi, l´aigua amb bon estat i el medi físic que necessita, el bosc de ribera.

El que més ens va agradar va ser fer de químics a classe!

3r

 

4t

 

Els alumnes de cicle superior de l´escola Verduna d´Arbúcies hem realitzat l´activitat de descoberta de l´entorn: La lludriga.

Hem realitzat un recorregut pel bosc de l´entorn proper tot veient la vegetació que trobavem pel camí, seguint fins arrivar al riu i al bosc de ribera.

Allà vam agafar mostres de l´aigua per determinar la seva qualitat i quins invertebrats hi vivien dins l´aigua.

A classe vam fer uns experiments per identificar si l´aigua que vam recollir era acceptable o no fen una taula amb uns ítems i col.locant gomets de color verd, groc i vermell.