VILADEMULS – ST ESTEVE DE GUIALBES

Als nens de 2n 3r i 4rt de primària de l’escola de Sant Esteve de Guialves ens ha agradat molt l’activitat de descoberta de l’entorn urbà:  l’estat de salut de la Natura del nostre poble!

Hem après un munt de coses i hem pogut comprovar el bon estat de salut del nostre poble. El que més ens ha agradat és fer de científics i poder analitzar l’aigua, a més de fer cabanes al bosc a l’hora de dinar!

 

Als alumnes de 5è i 6è de l’escola Sant Esteve de Guialbes ens ha tocat fer de reporters de la biodiversitat! Després d’aprendre moltes coses sobre biodiversitat, la seva importància i perquè es perd, ens hem equipat amb càmeres fotogràfiques i ens hem organitzat per registrar amb imatges la biodiversitat del pati de la nostra escola i la del nostre poble. Quin munt d’espècies diferents que hem trobat!

Totes aquestes fotografies les hem col·locat en dos Biodiversiquadres, un per les imatges del pati i un altre amb les de l’entorn de l’escola. El resultat? Que tenim un entorn molt ric d’espècies!!

 

Treballarem força per tal que es conservi i intentarem aportar el nostre granet de sorra ara que coneixem la llei de les tres “r”: reduir, reutilitzar i reciclar.

DONEU UN COP D’ULL ALS COMENTARIS I FOTOGRAFIES QUE HAN FET ELLS AL BLOC DE LA SEVA ESCOLA CLICANT AQUEST ENLLAÇ:


BLOC ESCOLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *