Camprodon – Escola doctor Robert

Els alumnes de 3r de l´escola Doctor Robert de Camprodon vam realitzar l´activitat de la salut del nostre poble.

Vam sortir als carrers del nostre poble i al costat de la plaça vam analitzar la qualitat de l’aire que respirem, l’aigua que surtia de la font, la vegetació que hi havia i els èssers vius que vam trobar.

També vam fer un estudi dels la quantitat de cotxes que havien dintre el poble i de la neteja del poble.

A classe vam arribar a la conclusió que els que havia de millorar era el reciclatge de residus i la neteja ja que es feia però és pot millorar més.

 

Els alumnes de 4rt A i B de l´escola Doctor Robert de Camprodon vam realitzar una descoberta del bosc proper.

Vam identificar la vegetació de la zona característica per mitjà d´unes fitxes explicatives , vam veure els invertebrats i èssers vius del bosc, vam anar a la recerca e identificació de penjades i vam mesurar la mida dels arbres.

A classe vam fer un mural explicant com és el bosc  i hi hem dibuixat els animals, les plantes i els arbres que hi vam trobar quan vam fer la sortida.

4rt A

 

4rt B

 

Els alumnes de de l´escola Doctor Robert de Camprodon vam realitzar una descoberta del bosc proper fins arribar al riu.

Hem après a identificar la vegetació característica del bosc de ribera, i l´hàbitat dels èssers vius que viuen dins del bosc.

Per determinar quina qualitat tenia l´aigua del riu vam capturar invertebrats terrestres i aquàtics per observar-los i fer una classificació de l´estat de la qualitat del aigua, però després els hem tornat a alliberar on els vam capturar.

A classe vam exposar els conceptes apressos i vam observar pel microscopi mostres de l´aigua que vam agafar al riu.