La Mentoria Social a Fundesplai camina aquest 2016 amb empenta!

El passat 21 i 23 de desembre (2015) es va dur a terme una formació a Centre Esplai, en el marc del Programa de Mentoria Social de Fundesplai. D’aquesta manera es va poder tancar l’any 2015 reactivant les activitats del programa. El programa de Mentoria Social de Fundesplai consisteix a desenvolupar una metodologia basada en establir vincles de confiança i respecte mutu entre persones que es troben en una situació normalitzada, i joves que participen dels diferents projectes del Departament d’Acció Social de Fundesplai.

En aquestes dues sessions formatives es van presentar les noves linies de treball per aquest nou curs 2016, així com les estratègies a seguir per a poder assolir els nous reptes plantejats. Tot aixó a través de sessions pràctiques, on la vivencialitat és un factor clau i indispensable per a nosaltres. A més a més vam poder comptar també amb persones que ja han sigut mentores, i que van poder compartir amb la resta de companys i companyes quines van ser les seves experiències viscudes.