L’11 de maig durant el matí, al Centre Cultural Folch i Torres de Barcelona es va constituir legalment la Coordinadora de Mentoria Social com a entitat, fruit de l’esforç i la coordinació d’entitats i persones que aposten per la Mentoria.

Fundesplai ha estat participant dels proceSsos previs de configuració i concreció de l’entitat, tanmateix continua apostant per aquest espai.

Finalment amb l’esforç de les entitats presents a l’Assemblea ha estat possible i una realitat conformar-se legalment. Totes les persones presents, representants d’entitats han mostrat la seva alegria i felicitat de configurar formalment aquesta xarxa, que és un espai de treball de tothom: participatiu, d’aprenentatge i de impuls de la Mentoria a Catalunya i a l’Estat.

Cartell Color Verd

La Maria Bruno de Fundesplai com a Cap de Departament d’Acció Social Àrea d’Accions i Programes Educatius i Socials és la persona designada com a vocal, per representar a Fundesplai a la Junta Directiva de la Coordinadora de Mentoria Social.

Seguim participant i apostant per la Mentoria Social amb els i les joves dels nostres projectes i gràcies especialment a les persones voluntàries mentores.

Fundesplai ass coordinadora