El Projecte de Mentoria Social de Fundesplai inicia el curs escolar 2017/2018 amb les primeres parelles de mentor/a i jove.

Els i les joves que inicien el projecte de mentoria social busquen en la persona mentora algú que “l’ajudi a fer camí”. Després d’establir quins són els seus objectius a treballar al llarg del projecte de mentoria, els tècnics han realitzat l’emparellament entre els i les joves participants i la persona mentora voluntària buscant el màxim de vincle possible entre aquest i atenent a les expectatives de treball que té el i la jove.

El desenvolupament del projecte es base en trobades presencials un cop cada 15 dies, on la persona mentora voluntària acompanyarà i intentarà donar resposta a les necessitats e inquietuds del i la jove.

 

Durant 6 mesos la persona jove i el/la mentor/a treballaren plegats per arribar a assolir l’objectiu marcat pel jove en el pla de treballat que s’ha acordat, per tal d’aconseguir pel camí adquirir noves competències, habilitats i experiències que millorin el seu àmbit personal i professional.