L’equip tècnic del projecte de Mentoria Social de Fundesplai va organitzar el dissabte 18 de febrer a la tarda, una activitat lúdica i relacional en el municipi de Cornellà de Llobregat, amb alguns/es dels i les joves, i les persones mentores voluntàries que participen del projecte. Les persones que van participar de l’activitat van gaudir d’una tarda diferent, i van poder conèixer a d’altres parelles de mentor/a – jove que participen de la mentoria social de Fundesplai.

L’activitat va realitzar-se en petits grups, on els participant d’aquest van haver de superar diverses proves al llarg d’un recorregut marcat en un mapa virtual, on a través del dispositiu mòbil d’algun dels integrants del grup, aquests, havien d’arribar a cada punt de l’itinerari marcat, orientant-se sense utilitzar el GPS, on finalment a l’arribada del grup al lloc, havien de realitzar una prova.

 

Un cop superades totes les proves, arribaven al punt de trobada final, on van poder gaudir d’una activitat tots plegats. La proposta es tractava d’entrar al Túnel del Terror, organitzat i dinamitzat per la Colla Castellera de Cornellà de Llobregat, en el seu local social, i que van oferir de manera gratuïta en els joves participants del projecte de mentoria social de Fundesplai.

La jornada va acabar amb un petit refrigeri, on es va poder compartir i explicar com havia anat l’activitat, i també valorar com van les trobades de mentoria de joves i mentors/es. Va ser una tarda diferent, tot compartida entre els voluntaris/àries del projecte i els i les joves que formen part d’aquest.

En un parell de mesos es tornarà a organitzar una altre activitat grupal per a mentors/es i joves, doncs s’ha posat de manifest que el fet de compartir aquesta experiència grupal amb les diferents parelles que participen del projecte de mentoria, té molts bons resultats tant pels i les joves, com per a les persones mentores.