CENTRE ESPLAI

Centre Esplai és un projecte impulsat per la Fundació Catalana de l’Esplai. És tracta d’un equipament singular al servei de l’educació dels infants i els joves, el medi ambient, la inclusió social i les entitats no lucratives del nostre país. Integra un alberg de joventut, una escola de natura, espais de formació i trobada per a les persones compromeses en projectes associatius i socials i les oficines dels serveis de la Fundació i les seves entitats. L’edifici també és la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai, com a organització que impulsa els projectes en aquests àmbits a Catalunya.

CENTRE ESPLAI és també un projecte obert i de tots. Un espai d’acollida per a persones i entitats, d’aquí i d’arreu. Un projecte compartit amb l’Ajuntament del Prat, el Govern de Catalunya, amb la resta d’administracions públiques i amb totes aquelles entitats, institucions, empreses i particulars que comparteixin valors i objectius.

A més a més, amb la decisió de construir CENTRE ESPLAI al Prat de Llobregat es va posar en marxa un projecte que té en compte la missió i els valors de la Fundació Catalana de l’Esplai i va garantir que aquests valors es projectessinn tant en el procés de construcció com en la feina que desenvolupa la Fundació amb el nou equipament.

 

Com arribar

FUNDACIÓ CATALANA DE L’ESPLAI
C/ Riu Anoia 42-54
08820- El Prat de Llobregat (Barcelona)

Tel. 93 474 74 74 / Fax. 93 474 74 75/  Correu electrònic: fundació@fundesplai.org

TREN
Línia rodalies C2. Sant Vicenç de Calders – Vilanova
i la Geltrú – Maçanet. Estació del Prat de Llobregat.

Línia rodalies C10. Aeroport – Estació de França. Estació del Prat de Llobregat.

AUTOBÚS
65 i 165: Des de la Plaça d’Espanya de Barcelona.
Linea 105: Aeroport. Tercera parada: Av. Onze de Setembre – Roure..
L10, PR2 i PR3: Des de l’estació de Renfe del Prat de Llobregat.
L10: Des de Sant Just Desvern.

Metro
Línia 9 – Estació “Parc Nou” a només 500 metres de Centre Esplai

Per a més informació, podeu consultar en següent enllaç