A iniciatives relacionades amb els ODS dutes a terme per grups de joves de 13 a 17 anys que volen fer possible un món millor

🡆 Bases dels premis

Data límit de lliurament
de les candidatures:
30 de gener del 2021

Si tens dubtes: 935511733

Actuar és el millor antídot contra la desesperació i el millor combustible per a l’esperança:

Passa a l’acció pels ODS! 

DEMÀ NO ÉS UN FUTUR LLUNYÀ, ABSTRACTE I INDEFINIT

Demà és el resultat directe de les nostres accions d’avui. Per això hem de començar a construir el demà que volem, ara mateix!

Joves pel Demà és un premi impulsat per Fundesplai que té com a objectiu empoderar i premiar els joves que vulguin contribuir a un present i futur més sostenibles.

Informació pràctica

 QUI HI POT PARTICIPAR? 

Poden participar-hi joves entre 13 i 17 anys, residents a Catalunya i organitzats en grups (de fins a 6 persones). 

COM PARTICIPAR? 

Enviant abans del 30 de gener un vídeo de fins 3 minuts que presenti una iniciativa impulsada pel grup participant per contribuir a l’acompliment d’algun/s dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

QUINS PREMIS HI HA? 

Cadascun dels cinc grups finalistes guanyarà: 

  • Estada formativa de cap de setmana amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació
  • Aportació de 300€ perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció
  • Difusió del projecte o campanya d’acció a les xarxes socials i a eines de comunicació de Fundesplai i el Diari ARA

CONTACTE

Telèfon: 935511733

Què són els ODS?

El 2015, en una cimera històrica de les Nacions Unides, tots els estats membres van adoptar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible que conté els 17 ODS.

En aquesta ocasió, la totalitat de líders mundials reunits van estar d’acord en “com seria un futur millor i més sostenible per a tots i totes”. També van compartir la intenció de treballar junts per a aconseguir-ho en els següents 15 anys. En aquest sentit, els ODS pretenen fer que tothom treballi en sintonia.

És important destacar que els ODS interpel·len no només a les nacions del món sinó també a cadascun de nosaltres: individus, governs locals, grans i petites empreses, organitzacions…. Per aconseguir els objectius és crucial que treballem tota la societat unint esforços, idees i recursos.